Kontwolè doub kanal T6700 pou akwaryòm pwason ak etann

Deskripsyon kout:

Enstriman sa a se yon kontwolè entelijan sou entènèt, ki lajman itilize nan deteksyon kalite dlo nan izin egou, konpayi tretman dlo, estasyon dlo, dlo sifas ak lòt domèn, osi byen ke elektwonik, galvanoplasti, enprime ak lank, chimi, manje, famasi ak lòt domèn pwosesis, satisfè bezwen deteksyon kalite dlo; Adopte yon konsepsyon dijital ak modilè, diferan fonksyon yo konplete pa divès modil inik. Plis pase 20 kalite detèktè entegre, ki ka konbine jan yo vle, ak fonksyon ekspansyon pwisan rezève.

• Metòd enstalasyon:Montaj sou miray
  • Sòti aktyèl de chanèl:0/4 ~ 20 mA (rezistans chaj< 750 Ω);
  • Tanperati:-10 ~ 150 ℃
  • Sòti aktyèl:4 ~ 20mA, 20 ~ 4mA, (rezistans chaj<750Ω)
  • Sòti kominikasyon:RS485 MODBUS RTU
  • Kontak kontwòl relè:5A 240VAC, 5A 28VDC oubyen 120VAC
  • Tanperati k ap travay:-10 ~ 60 ℃
  • To IP:IP65
  • Dimansyon:235 × 185 × 120mm;

Detay pwodwi

Etikèt pwodwi yo

Kontwolè doub kanal T6700

Capteur DO pou pwason, letan, akwakilti, akwaryòm, mèt oksijèn optik ki fonn sou entènèt
Capteur DO pou pwason, letan, akwakilti, akwaryòm, mèt oksijèn optik ki fonn sou entènèt
Fonksyon
Enstriman sa a se yon kontwolè entelijan sou entènèt, ki lajman itilize nan deteksyon kalite dlo nan izin egou, konpayi tretman dlo, estasyon dlo, dlo sifas ak lòt domèn, osi byen ke elektwonik, galvanoplasti, enprime ak lank, chimi, manje, famasi ak lòt domèn pwosesis, satisfè bezwen deteksyon kalite dlo; Adopte yon konsepsyon dijital ak modilè, diferan fonksyon yo konplete pa divès modil inik. Plis pase 20 kalite detèktè entegre, ki ka konbine jan yo vle, ak fonksyon ekspansyon pwisan rezève.
Itilizasyon tipik
Enstriman sa a se yon enstriman espesyal pou detekte kontni oksijèn nan likid nan endistri ki gen rapò ak pwoteksyon anviwònman an. Li gen karakteristik repons rapid, estabilite, fyab, ak pri itilizasyon ki ba, lajman itilize nan gwo plant dlo, tank aere, akwakilti, ak plant tretman dlo egou.
Alimantasyon prensipal

Pekipman pou pouvwa: 85 ~ 265VAC±10%,50±1Hz, pouvwa ≤3W;

9 ~ 36VDC, pouvwa: ≤3W;

Karakteristik
LGwo ekran LCD ekran koulè LCD
Soperasyon meni mache a

Danrejistreman ata ak ekspozisyon koub
Mkonpansasyon tanperati anyèl oswa otomatik
Ttwa gwoup switch kontwòl relè
Hlimit wo, limit ba, kontwòl isterèz
● 4-20ma & RS485 plizyè mòd pwodiksyon
SEntèfas non an montre valè opinyon, tanperati, valè aktyèl, elatriye
Ppwoteksyon password pou anpeche operasyon erè ki pa anplwaye yo

Koneksyon elektrik
Koneksyon elektrik Koneksyon ant enstriman an ak detèktè a: ekipman pou pouvwa a, siyal pwodiksyon an, kontak alam relè a ak koneksyon ant detèktè a ak enstriman an, tout bagay sa yo andedan enstriman an. Longè fil plon pou elektwòd fiks la anjeneral se 5-10 mèt, epi etikèt oswa koulè ki koresponn lan sou detèktè a Mete fil la nan tèminal ki koresponn lan andedan enstriman an epi sere l.
Metòd enstalasyon enstriman an
11
Espesifikasyon teknik
Siyal aksè: Siyal analòg 2 kanal oswa kominikasyon RS485
Sòti aktyèl de chanèl: 0/4 ~ 20 mA (rezistans chaj < 750 Ω);
Alimantasyon: 85 ~ 265VAC±10%,50±1Hz, pouvwa ≤3W;
9 ~ 36VDC, pouvwa: ≤3W;
Sòti kominikasyon: RS485 MODBUS RTU;
Twa gwoup kontak kontwòl relè 5A 250VAC, 5A 30VDC;
Dimansyon: 235 × 185 × 120mm;
Metòd enstalasyon: Montaj sou miray;
Anviwònman travay: Tanperati anbyen: -10 ~ 60 ℃;